Coaching
Coaching

Coaching gaat over het creëren van nieuwe resultaten. Een resultaat waar je nog nooit bij stil gestaan hebt of waarvan je dacht dat het buiten jouw bereik zou liggen. De resultaten waar het hier over gaat kunnen zowel zakelijk (business coaching, executive coaching, loopbaan coaching) zijn als op jouw privé leven (life coaching) betrekking hebben. Boven alles is het een onderwerp dat voor jouw belangrijk is. Enkele voorbeelden:

- je blijft zitten in de baan die je eigenlijk niet leuk vindt
- je durft niet te beginnen met de baan die je wel echt leuk vindt
- het lukt je niet om knopen door te hakken
- bij herhaling kom je in een conflict met collega's
- je collega's nemen je niet serieus
- je bent al een jaar leidinggevende en toch weet je niet wat er bij jouw medewerkers speelt
- je wordt moe van het reorganiseren want uiteindelijk verandert er toch niets
- het fenomeen deja-vue komt wel erg vaak terug
- je doet van alles behalve dat wat je zelf wil

Gecoacht worden betekent vallen, opstaan en vooral leren. Dit alles doe je in een samenwerking met jouw coach waarin vertrouwen bovenaan staat. Zonder dit vertrouwen bestaat er geen basis voor effectieve coaching.

Ik ben opgeleid tot coach door Dan Newbie en Aboodi Shabi van Newfield Network. Newfield Network (zie links) is een organisatie die als doel heeft personen op te leiden tot ontologisch coach.

Coaching kan in verschillende vormen plaatsvinden. Een optie is een face-to-face gesprek. Hiervoor maak ik gebruik van verschillende locaties in Nederland (o.a. Den Haag, Utrecht, Amsterdam, Rotteram) die speciaal voor coaching zijn ingericht. Een andere zeker zo aantrekkelijk vorm is telefonische coaching of e-coaching. Dit biedt de mogelijkheid tot korte gesprekken zonder de last van reistijd. Tot slot bestaat er de mogelijkheid van e-coaching per email. Bepalend hierin is vooral wat voor jou het beste werkt.

Als het bovenstaande aantrekkelijk klinkt is het misschien wel eens tijd om contact te maken.

 

 
Quote of today

Succes is een reis, geen doel.

© 2024 Space4growth - Coaching / Consulantancy / Interim management