Ervaringen
Directeur uitgeverij

Een perfecte manier om jezelf te allen tijden scherp te houden.  Ook als je denkt dat jezelf alles onder controle hebt, is daar dan toch weer die spiegel die je laat zien op welke wijze je  kunt verbeteren.  Roland doorziet welke coachingsstijl bij jou past. Door deze aanpak wordt de kern op een luchtige manier besproken en geeft tevens inzicht, welk effect jouw benadering op je omgeving heeft.

Chapeau voor het feit dat je in een relatief korte tijd, iedere keer weer eye openers kan meegeven en waarbij je dagelijks profijt van hebt.

Voor mij in ieder geval een reden, om zo nu en dan eens in de spiegel te kijken.

 
Fotograaf en ondernemer
Open, toegankelijk en verrassend. Na elk gesprek heb ik het gevoel dat ik weer een stukje gegroeid ben. De tijd tussen onze sessies benut ik door de vragen die hij me heeft gesteld te overdenken. Om tot de conclusie te komen dat de antwoorden al snel in me opkomen. Met zijn aanpak weet hij precies de juiste snaar te raken.
 
Sander, IT specialist

In de 9 jaren dat ik werkzaam ben in de IT detacheringwereld zijn in mijn functioneringgesprekken vaak dezelfde positieve en negatieve elementen aan het licht gekomen. Vooral de negatieve punten zijn natuurlijk vatbaar voor verbetering. Echter was er niemand die nu precies kon samenvatten waar die verbeterpunten zaten.

Roland is vooral sterk in het zeer helder, scherp en doeltreffend formuleren van verbeterpunten. Doordat hij begrijpelijke taal spreekt is hij in staat dit te delen. Daardoor is het ook mogelijk dat je gericht aan de slag kunt met deze verbeterpunten. Ook heeft Roland in zijn zakelijke netwerk middelen waar hij, of de persoon die hij begeleidt, gebruik van kan maken.

Aan de samenwerking met Roland heb ik goede herinneringen. Hij heeft mij verder kunnen helpen met mijn carrière en in mijn privé leven.

 

 
Quote of today

Succes is een reis, geen doel.

© 2024 Space4growth - Coaching / Consulantancy / Interim management